Flame La Cuba Cao

Flame

Hallo, mijn naam is Flame La Cuba Cao; noem mij maar Flame. Ik ben geboren in Waardenburg uit een half Duitse Moeder en een Franse vader, in de La Cuba Cao kennel.

Na 9 weken ben ik bij mijn nieuwe baasje in Etten-Leur gaan wonen, daar was het een toffe boel, ik was daar niet alleen ze hadden nog meer Havanezers. Ik heb niet zo lang in Etten-Leur gewoond, want na familie omstandigheden heeft mijn baasje besloten om te stoppen met het fokken van ons, de Havanezer familie. Zo ben ik terecht gekomen in Amerika - de reis was erg ver en ik ging mee met een grote vogel - later bleek dat het een vliegtuig was. Daar werd ik op gewacht door een aardige meneer, hij deed mijn kenneltje open en keek naar binnen, eindelijk zag ik weer een vriendelijk gezicht en ik begon hem enthousiast in zijn gezicht te likken, die meneer zei in een vreemde taal die ik nog nooit gehoord had: "I'm in love, what a nice Havanese." Hij nam mij in zijn auto mee naar wat bleek mijn nieuwe huis. Daar kreeg ik een nieuwe Havanezer familie.

Deze nieuwe meneer heet Ron Walters en ik mag lekker op zijn bed slapen en wat ook leuk is, ik mag elke keer als hij weg gaat mee. Ik ben in Amerika aan een nieuwe show carrière begonnen; in Nederland deed ik dat ook al. Mijn eerste show was in 2000 en daar werd ik gelijk reserve kampioen; er waren 43 Havanezer teefjes ingeschreven. Na 2 weken had ik al het AKC kampioenstitel en 3 major punten. Dat ik het goed doe blijkt wel, mijn baasje is blij dat hij mij heeft.

Ook ben ik de eerste Havanezer teef in de geschiedenis van de Amerikaanse kennelclub die de best in show prijs is toegekend, als ook vele plaatsingen in verschillende groepen, tevens heb ik een speciale vermelding gehad, die wij in Amerika 'Register of Merit' noemen.

Vanuit Amerika groet ik jullie: "Good bye"

Flame